Proizvodi

 

O nama

NAJKVALITETNIJI I NAJLJEPŠI SKLOPIVI NAMJEŠTAJ ZA UGOSTITELJSTVO!

01VRHUNSKI DIZAJN!

Dizajn stolice Anja – premium skladan je od čvrste metalne konstrukcije i Slavonskog hrasta, gdje je na jednostavan i profinjen način napravljena ručka u naslonu za leđa radi lakšeg premještanja što čini ovu sklopivu stolicu elegantnom i praktičnom.

Kod tapeciranog sjedala je spužva debljine 5 cm presvučena sa eko kožom – OUTDOOR MATERIJAL koji se koristi za vanjski namještaj kod jahti i brodova, otporan na UV, kišu, hranu, vino, alkohol, kreme…

Svaki kupac ima mogućnost da sa svojim logotipom iznad ručke još dodatno učini svoju stolicu posebnom i jedinstvenom.

Stol Toni – premium odlikuje se izrazitom čvrstoćom i stabilnošću, jednostavnim i profinjenim dizajnom kojeg krasi ploča od Slavonskog hrasta 1. klase.
Nogar stola obložen je sa hrastovim ukrasnim lajsnama zbog čega se bez problema može savršeno uklopiti bilo gdje!
Nogari su obliku + (plus) tako da ne smetaju nogama dok se sjedi.

U ponudi imamo 10 dimenzija ploča stola, 3 boje drva, 2 boje metalne konstrukcije i 2 boje čepa, gdje svatko može za sebe složiti najbolju kombinaciju!

Odabirom bilo kojeg kompleta sigurno nećete pogriješiti!

Zbog svog elegantnog dizajna i iznimne čvrstoće, stolica Anja i stol Toni osim vanjskih prostora idealno će se uklopiti i u svaku blagovaonicu.

NOVO NA HRVATSKOM I SVJETSKOM TRŽIŠTU!

PROIZVEDENO I DIZAJNIRANO U HRVATSKOJ!

VLASTITA PROIZVODNJA!

TVORNIČKE CIJENE!

02VRHUNSKA KVALITETA!

Metalne cijevi su cinčane i plastificirane čime je cijela konstrukcija zaštićena od svih vanjskih utjecaja, dok je plemeniti Slavonski hrast premazan vodootpornim uljem.

Nevjerojatna čvrstoća i stabilnost stolice i stola koji su u jednom trenu sklopljeni a već u drugom trenu rasklopljeni i spremni za korištenje, nešto je što se prvi put pojavljuje na tržištu a da je ovakve kvalitete!

Stol Toni – premium sa svojim inovativnim mehanizmom sklapanja ploče stola i nogara, jako je praktičan za skladištenje i prijevoz!

Stolica Anja – premium odlikuje se izrazitom čvrstoćom i stabilnošću a s obzirom da je još i sklopiva sigurno je bez konkurencije!

Garancija na čvrstoću konstrukcije 10 godina!

Konstrukcija stolice: čelične cijevi 30x15mm i čelični lim debljine 3mm, cinčano i plastificirano!
+
Konstrukcija stola: čelična cijev 60x60mm i čelične cijevi 40x20mm, cinčano i plastificirano!
+
Drvo: Slavonski hrast 1. klase, premazano 2 puta vodootpornim uljem čime je drvo zaštićeno od vanjskih utjecaja (UV zraka, kiše, vlage…)!
=
PREMIUM QUALITY

03SAVRŠEN PROIZVOD!

Prva želja bila nam je da dizajniramo i napravimo namještaj koji se jednako može koristiti na terasama hotela, restorana, kafića i privatnih kuća u čemu smo i uspjeli. Također, naš sklopivi namještaj savršeno će se uklopiti i u blagovaonici bilo kojeg doma!

Druga želja bila nam je da namještaj bude sklopiv a ujedno dovoljno čvrst i stabilan u čemu smo isto uspjeli!

Treća želja bila nam je da napravimo savršen spoj čvrste metalne konstrukcije i Slavonskog hrasta u čemu smo također uspjeli!

Elegantan dizajn!
+
Sklopivi namještaj!
+
Čvrsta metalna konstrukcija!
+
Slavonski hrast kojeg odlikuje čvrstoća i dugotrajnost a krase prelijepi godovi i struktura drva!
=
SAVRŠEN PROIZVOD!